July 13, 2012

Kenia & Albania


Gjeni dicituren - who is


Gjeni diçiturën!

July 11, 2012

Fruta, zarzavate dhe plehra Tirana 2012


Në cilin vend në Europë mund të ndodhë, 

që të tregtohen  frutat dhe zarzavatet në të njëjtin vend 

ku janë kazanat e grumbullimit të plehrave të lagjes?!!

Rruga “Don Bosko” -  Tiranë, 11 korrik 2012

July 10, 2012

Lule o Sali Berisha


http://www.gazetatema.net/web/2012/07/09/disa-tekste-kengesh-per-berishen-bashen-dhe-meten/

July 9, 2012

Ilir Meta LSI-ja

Nga cikli "Populli" u këndon prijësave të tij:
“... Thellë në malet e Skraparit,
lindi burri i vatanit,
kush m’i qan hallet e mia,
Ilir Meta LSI-ja ...”